Heb je een gebroken hart en voel jij je er onzeker, eenzaam en ongeliefd door?
Ik weet dat een gebroken hart een van de pijnlijkste levenslessen kan zijn. Maar ik weet ook dit grote verdriet de potentie heeft om een belangrijk transformatiemoment of spirituele ervaring te worden. Als jij er tenminste voor kiest om het daarvoor te gebruiken.

Broken Heart Healing

Heb je een gebroken hart en voel jij je er onzeker, eenzaam en ongeliefd door? Ik weet dat een gebroken hart een van de pijnlijkste levenslessen kan zijn. Maar ik weet ook dit grote verdriet de potentie heeft om een belangrijk transformatiemoment of spirituele ervaring te worden. Als jij er tenminste voor kiest om het daarvoor te gebruiken.

Hoe hervind je jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen na een gebroken hart?

Misschien heb je het gevoel alsof het tapijt van onder jouw voeten is getrokken. En hoe zeer je ook probeert om door te gaan met je leven, het lukt maar niet om je energetisch los te snijden van de situatie. Je stelt jezelf steeds de “Waarom-vraag”. Je bent verdrietig, emotioneel, boos en sluit jezelf af van je vrienden en familie.

IK BEN DE LAATSTE OM TE BEWEREN DAT HET MAKKELIJK IS OM VAN EEN GEBROKEN HART TE HELEN. MAAR DE EERSTE OM JE ERAAN TE HERINNEREN DAT DEZE ERVARING, DIE JIJ NU ALS JE GROOTSTE MISLUKKING ERVAART, JOUW GROOTSTE ZEGEN KAN WORDEN. HIER KAN EEN BROKEN HEART HEALING JE BIJ HELPEN.

Hoe werkt een Broken Heart Healing?

We beginnen jouw helende reis met een tarot reading om helder te krijgen wat er “mis” is gegaan en wat jouw aandeel erin is geweest. Daarna plannen we 6 crystal chakra healings in. Sessies waarin je de kans krijgt om jezelf en de ander te vergeven, energetische koorden door te knippen, en ik je assisteer bij het herwinnen van je zelfvertrouwen en innerlijke stabiliteit. We sluiten weer met een tarot reading af om te zien wat je in het proces hebt geleerd en hoe je deze wijsheid kunt toepassen in je leven.

Een BROKEN HEART HEALING bestaat uit:

1 tarot reading om erachter te komen waar je nu staat en hoe je daar bent gekomen  

6 op maat gemaakte Crystal Chakra Healings met geleide meditaties, helende kristallen en reikibehandeling

7 infographics met informatie over hoe je jouw chakras balanceert met yoga, voeding en kristallen

1 tarot reading om te zien wat je geleerd hebt en welke richting je op beweegt

BONUS: 7 chakra meditaties, 1 voor elk chakra

Wat anderen zeggen

“En opeens was het voorbij. De liefde van mijn leven was weg. Ik had nog zoveel onbeantwoorde vragen en wilde wel verder met mijn leven maar wist gewoon niet hoe. Ik vond het moeilijk om onze relatie af te sluiten en liep met mijn ziel onder mijn arm. Na de “Broken Heart Healing” heb ik eindelijk in liefde los kunnen laten en energetisch alles terug gegeven aan mijn ex wat mij niet meer dient. Na de laatste healing voelde ik me weer in balans en kon ik me opnieuw openstellen voor nieuwe liefde in mijn leven. Aan iedereen die een gebroken hart heeft kan ik Daniëlle’s werk van harte aanbevelen. Verwerk het en maak een frisse start, zodat je helder en krachtig verder kan met je leven.”

J.L.

Praktische informatie
Broken Heart Healing

Tarot readings duren 60 minutes en vinden online via Skype of face to face in Amsterdam plaats. Crystal healings duren 90 minuten en vinden plaats in mijn studio in Amsterdam.
Het BROKEN HEART HEALING pakket is vanaf de dag van aanschaf 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je afspraken in te plannen. Ik raad je aan om iedere week een sessie met mij te boeken voor optimaal resultaat.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraken kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie
Broken Heart Healing

Tarot readings duren 60 minutes en vinden online via Skype of face to face in Amsterdam plaats. Crystal healings duren 90 minuten en vinden plaats in mijn studio in Amsterdam.
Het BROKEN HEART HEALING pakket is vanaf de dag van aanschaf 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je afspraken in te plannen. Ik raad je aan om iedere week een sessie met mij te boeken voor optimaal resultaat.  

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraken kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.