Hoe ziet een crystal healing sessie met mij eruit?

Een crystal healing met mij is een 90 minuten durend gepersonaliseerd energieritueel waarin ik inzoem op jouw energiedisbalansen. Met deze informatie als basis kies ik intuïtief helende kristallen uit die ik gebruik om je energie te verbeteren. We starten de sessie met het checken van de huidige energie flow in jouw chakras. Hierna gronden we onszelf met een super relaxte geleide meditatie. Vervolgens ga je lekker liggen op mijn massagetafel waar ik je gekleed behandel door kristallen op je lichaam te leggen en hun werking met reiki te versterken. Soms raad ik je ook een combinatie van kristallen aan om thuis verder mee te werken aan je heling.

Hoe ziet een crystal healing sessie met mij eruit?

Een crystal healing met mij is een 90 minuten durend gepersonaliseerd energieritueel waarin ik inzoem op jouw energiedisbalansen. Met deze informatie als basis kies ik intuïtief helende kristallen uit die ik gebruik om je energie te verbeteren. We starten de sessie met het checken van de huidige energie flow in jouw chakras. Hierna gronden we onszelf met een super relaxte geleide meditatie. Vervolgens ga je lekker liggen op mijn massagetafel waar ik je gekleed behandel door kristallen op je lichaam te leggen en hun werking met reiki te versterken. Soms raad ik je ook een combinatie van kristallen aan om thuis verder mee te werken aan je heling.

Welk effect heeft een crystal healing?

Over het algemeen voel je je na een healing ontspannen, helder, gebalanceerd en geïnspireerd. Maar soms kan een healing ook onderdrukte of niet verwerkte emoties of traumas naar boven brengen, waardoor jij je emotioneler of “rauwer” dan normaal kan voelen. Een bijwerking van de kristallen is altijd dat je spirituele vermogens toenemen. Het kan dus dat je helder gaat dromen, je intuïtie scherper wordt of het contact met je spirituele gidsen opeens tot stand wordt gebracht. Je kunt het gevoel hebben dat je energetisch “aan” staat.

Hoe vaak zou je aan crystal healing moeten doen?

Hoe lang de effecten van een healing aanhouden hangt onder andere af van hoe ernstig je energetische disbalansen zijn en welke persoonlijke levensstijlkeuzes jij na de healing maakt. Kristallen zullen jou de energie leveren om betere keuzes te maken  voor jezelf en je leven, maar voor blijvende verandering zul jij deze keuzes consequent moeten blijven maken.

Het effect van kristallen bouwt per sessie op. Dus raad ik je altijd aan om tussen de 6 en 10 sessies in totaal te ondergaan.
Maar wat voor jou het beste werkt hangt natuurlijk van je persoonlijke situatie af.

Na een sessie met mij voel jij je:

Kalm

Helder

Open

Intuïtief

Ontspannen

Geaard en in contact met je lichaam

Samen hebben we dan de neerwaartse spiraal van negatief denken, vermoeidheid en obsessief denken lang genoeg doorbroken om jou weer contact te laten maken met je hogere zelf. Dat wijze deel van jou dat je door elke uitdaging heen kan helpen, je vertrouwen in het leven kan herstellen en jou de beste volgende stappen in je leven kan laten zien.

Wat anderen zeggen

“Na een crystal healing voel ik me alsof ik 3 weken geen alcohol heb gedronken, gezond heb gegeten, elke dag heb gesport en naar de sauna ben gegaan in één! Licht, helder, ontspannen en goed in contact met mezelf. Dingen waar ik eerst een knoop van in mijn maag kreeg kon ik na de healings ontspannen aangaan en ik voelde me nog dagen erna rustig en kalm.”

Jermain

“Na het nodige mee te hebben gemaakt in mijn leven wilde ik traumatische ervaringen graag een plek geven en beter met ze om leren gaan. Door de healingen van Daniëlle kreeg ik nieuwe inzichten en ging ik moeilijke gesprekken aan die ik lang had ontweken. Ze maakte dingen los en al mijn onderdrukte verdriet en pijn kwamen naar boven zodat ik ze eindelijk kon verwerken. Daniëlle is echt een professional.”

Jahel

Over het algemeen ben ik een sterk en bewust mens, dat veel aankan. Maar toen mijn dochter eerst in een zware depressie en vervolgens in een psychose terecht kwam voelde ik me machteloos, verdrietig en verloren. Ik raakte zo betrokken bij haar leed dat ik mezelf kwijt raakte. Een vriendin adviseerde mij om naar Daniëlle te gaan. Die vertelde mij dat mijn dochter’s aura de mijne constant aan het penetreren was en dat ik eerst mijn eigen kracht terug moest vinden voordat ik mijn dochter kon helpen. Ik begon met Daniëlle te werken en beetje bij beetje verbeterde de situatie. Ik hervond mijn innerlijke balans en veranderde mijn gedrag naar mijn dochter toe. Het gaat nu gelukkig ook met mijn dochter veel beter en ik geniet weer volop van mijn leven. Ontzettend bedankt Daniëlle!”

Ricah 

“Al een tijdje had ik last van paniek- en angstaanvallen en voelde ik me zelden kalm en veilig. Na Daniëlle’s healings heb ik niet een keer nog een paniekaanval gehad. Ik voel me kalmer, gelukkig en maak me niet meer zo druk over dingen waar ik geen controle over heb. Ik liep met veel onbeantwoorde vragen en de Crystal Healings hebben mij geholpen om op veel daarvan antwoord te krijgen. Nu ben ik beter in staat om mezelf te accepteren zoals ik ben en voel ik me een beter mens. ” 

Lara

Praktische informatie
Crystal Chakra Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 90 minuten en je blijft gekleed tijdens de sessie.

Je hebt de optie om een healingspakket van 3 of 6 sessies te kopen. De pakketten zijn 3 maanden geldig vanaf de dag van aanschaf. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je sessies te boeken. Ik raad je aan om elke week een sessie te boeken om in de flow van je healing te blijven. Wil je eerst kennis maken? Dan raad ik een Crystal Clear healing aan.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraken kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie
Crystal Chakra Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 90 minuten en je blijft gekleed tijdens de sessie.

Je hebt de optie om een healingspakket van 3 of 6 sessies te kopen. De pakketten zijn 3 maanden geldig vanaf de dag van aanschaf. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je sessies te boeken. Ik raad je aan om elke week een sessie te boeken om in de flow van je healing te blijven. Wil je eerst kennis maken? Dan raad ik een Crystal Clear healing aan.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraken kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.