Crystal Clear Healing

Kan je een tarot reading combineren met een crystal healing?

Jazeker! Maak kennis met mijn meest POPULAIRE HEALING!

Ik heb een unieke twee en half uur durende healing ontwikkeld, de CRYSTAL CLEAR HEALING, waarbij je begint met een tarot reading van 60 minuten voordat je een crystal healing van 90 minuten ontvangt. Ik gebruik de inzichten uit jouw tarotsessie om balancerende kristallen uit te kiezen voor jouw crystal healing.

Deze healing is een fantastische introductie tot de tarot en helende kristallen en mijn MEEST GEKOCHTE  HEALING. 

Een echte POWER SESSIE waar je zeker met KRACHTIGE & WAARDEVOLLE INZICHTEN uit komt!

Wat anderen zeggen

De Crystal Clear Healing heeft mij echt veel opgeleverd. Ik kampte al vele jaren met innerlijke stress en wist wel heel diep vanbinnen wat me dwars zat, maar negeerde dit steeds. Ik voelde meteen dat ik echt alles kwijt kon aan Daniëlle en heb haar dingen verteld die ik tegen niemand anders durfde te zeggen. Daniëlle heeft me de moed gegeven om te leven vanuit m’n hart en daardoor heb ik nu innerlijke rust gevonden. Dankjewel, Daniëlle!”  

Annelies

Praktische informatie
Crystal Clear Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 2,5 uur en je blijft gekleed tijdens de sessie. De sessie is 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om jouw sessie in te plannen.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraak kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden termijn, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie
Crystal Clear Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 2 uur en je blijft gekleed tijdens de sessie. De sessie is 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om jouw sessie in te plannen.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraak kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden termijn, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.