Crystal Clear Healing

Superkrachtige Powersessie!

Als je een belangrijke beslissing moet nemen en behoefte hebt aan kristalheldere helderheid, is deze power sessie voor jou!

Maak kennis met mijn MEEST POPULAIRE HEALING!

In deze unieke twee uur durende healing, de CRYSTAL CLEAR HEALING, gaan we in korte tijd heel diep. We beginnen met een tarot coaching waarin we jouw vraag binnenstebuiten keren. De waardevolle inzichten uit de tarot gebruik ik vervolgens om de beste balancerende en ondersteunende kristallen voor jou uit te kiezen voor de krachtige crystal healing die volgt.

Deze healing is een echte POWER SESSIE en mijn MEEST GEKOCHTE  HEALING.

Na de sessie voel je je weer goed in contact met jezelf, je gevoel en je intuïtie. Je komt met KRACHTIGE & WAARDEVOLLE INZICHTEN uit de healing die je de helderheid zullen geven om de beste vervolgkeuzes voor jezelf te maken.

Tot slot adviseer ik jou over hoe je het beste jouw crystal healingspad kunt vervolgen, en met welke kristallen je thuis verder kunt werken.

Wat anderen zeggen

“Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat Daniëlle’s healingen transformatief zijn. Zij geeft je zo een veilig gevoel dat je zaken, die je normaliter zelfs niet met je hartsvrienden zou bespreken, wel met haar durft aan te gaan. Ze heeft mij geholpen om obstakels te overwinnen die mij in mijn eentje niet lukten. Ik vind het vooral mooi dat ze in staat is om de inzichten praktisch te maken, waardoor het veel makkelijker wordt om de effecten van de healing in het dagelijks leven vast te houden. De innerlijke shift is bij mij zo krachtig geweest dat mijn hoofd me nu niet langer om de tuin kan leiden. Ik ben zo blij dat ik haar heb gevonden!

                                                                                                                                                                                                   Laura

“Ik voelde me aangetrokken tot Daniëlle’s werk vanwege de unieke combinatie van de Tarot en helende kristallen. Al direct tijdens mijn eerste healing sessie voelde ik een diepe innerlijke transformatie en liefdevolle energie door me heen stromen. Dit voelde zo bijzonder en was hard nodig destijds. Na de healing waren zowel de fysieke pijn aan de linkerkant van mijn lichaam, als mijn angst verdwenen. In de weken daarna volgde ik Daniëlle’s aanbevelingen op en begon beetje bij beetje terug te komen in mijn kracht en, met hernieuwde energie lukte het mij weer om positieve vooruitgang te maken in mijn leven. Ik ben Daniëlle heel dankbaar voor haar liefdevolle bijdrage aan mijn pad van heling.

                                                                                                                                                                                                   Jacqueline

“De Crystal Clear Healing heeft mij echt veel opgeleverd. Ik kampte al vele jaren met innerlijke stress en wist wel heel diep vanbinnen wat me dwars zat, maar negeerde dit steeds. Ik voelde meteen dat ik echt alles kwijt kon aan Daniëlle en heb haar dingen verteld die ik tegen niemand anders durfde te zeggen. Daniëlle heeft me de moed gegeven om te leven vanuit m’n hart en daardoor heb ik nu innerlijke rust gevonden. Dankjewel, Daniëlle!”  

Annelies

“Toen ik na jaren weer in contact kwam met Daniëlle was ik net een paar maanden aan mijn persoonlijk helingspad begonnen. Ik was klaar om een volgende stap te zetten en had daar Daniëlle’s als gids bij nodig. Wat een bijzondere ervaring is het geweest. Werken met haar voelde alsof een warme deken om me heen werd gelegd nadat ik drijfnat en verloren een orkaan had overleefd. Heel erg bedankt voor jouw compassie, begeleiding en healing, Daniëlle!”

Tina

Praktische informatie
Crystal Clear Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 2 uur en je blijft gekleed tijdens de sessie. De sessie is 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om jouw sessie in te plannen.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraak kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden termijn, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

 

Praktische informatie
Crystal Clear Healing

De healing vindt plaats in mijn studio in Amsterdam. Het duurt 2 uur en je blijft gekleed tijdens de sessie. De sessie is 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om jouw sessie in te plannen.

Let op: Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraak kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang in mijn online agenda, binnen de geldige 3 maanden termijn, verzetten. Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.