Ik hoef jou niet te vertellen dat kristallen en lichtwerkers een “match made in energy heaven” zijn. Wij lichtwerkers gaan “aan” van de hele pure en stabiele energie die ze uitzenden. Jij weet dat je aantrekt wat je uitzendt. Als je energie niet stralend is, wordt het moeilijk om tot volle bloei te komen.

Ik heb 3 superkrachtige Crystal Energy Boosts, speciaal voor healers en lichtwerkers, ontworpen.

De Deep Aura Cleanse is geweldig effectief om je aura schoon en stralend te houden.

De Business Boost brengt helderheid over de beste vervolgstappen in je business en helpt je het nodige zelfvertrouwen ontwikkelen om te shinen als healer.

Wil je jouw intuïtie boosten en de connectie met je gidsen naar de next level tillen, dan is de Intuition Accellerator voor jou.

Ik raad je aan om met een Crystal Clear Healing te beginnen, mijn uitgebreide Deep Dive intake sessie. Naar aanleiding daarvan kan ik beter inschatten welke energy boost op dit moment het beste bij jou past.

Boost jouw Energie en zie je bedrijf bloeien!

Ik hoef jou niet te vertellen dat kristallen en lichtwerkers een “match made in energy heaven” zijn. Wij lichtwerkers gaan “aan” van de hele pure en stabiele energie die ze uitzenden. Jij weet dat je aantrekt wat je uitzendt. Als je energie niet stralend is, wordt het moeilijk om tot volle bloei te komen.

Ik heb 3 superkrachtige Crystal Energy Boosts, speciaal voor healers en lichtwerkers, ontworpen.

De Deep Aura Cleanse is geweldig effectief om je aura schoon en stralend te houden.

De Business Boost brengt helderheid over de beste vervolgstappen in je healings business en helpt je het nodige zelfvertrouwen ontwikkelen om te shinen als healer.

Wil je jouw intuïtie verbeteren en de connectie met je spirituele gidsen naar de next level tillen, dan is de Intuition Accellerator voor jou.

Ik raad je aan om met een Crystal Clear Healing te beginnen, mijn uitgebreide Deep Dive intake sessie. Naar aanleiding daarvan kan ik beter inschatten welke energy boost op dit moment het beste bij jou past.

Deep Aura Cleanse

Als jij je vaak moe, emotioneel of onverklaarbaar angstig voelt nadat je healingswerk hebt gedaan, is de kans groot dat je aura broos of zwak is en kun je een doelwit voor energie vampieren worden. Na jaren helingswerk weet ik hoe belangrijk een sterke, schone aura is voor een healer. Zeker omdat we zo gevoelig zijn voor energie en van nature mega empathisch zijn.

Met een zwakke aura ben je vatbaar voor energetische aanvallen en kan energie van jouw klanten makkelijker aan jou blijven kleven; zelfs nog lang na sessies.

Dagelijks werken met kristallen om mijn aura te versterken en beschermen vormt de basis van mijn success als healer. Ik hoef mij geen zorgen te maken over negatieve of zware energieën die mijn aura verzwakken of vervuilen en kan vol vertrouwen en rust mijn werk doen.

Hoe sterker jouw aura is, hoe meer licht je kunt “vangen”. Er kan dan meer helende energie door jou heen stromen waardoor je jouw klanten beter kunt helpen.

Deze über powerful Crystal Energy Boost bestaat uit 3 powersessies van ieder 90 minuten. In deze sessies gebruik ik mijn power kristallen om jouw aura grondig te reinigen en versterken. En leer ik jou welke kristallen je kunt gebruiken om je aura te beschermen tijdens je helingswerk.

The Business Boost

Er is een groot verschil tussen een goede healer en een succesvolle healer zijn. Jij blinkt vast uit in je vak en was een van de besten van jouw opleiding. Anders was je hier niet. Maar als je het vertrouwen mist om je healingspraktijk tot een succes te maken zal het maar moeizaam van de grond komen en zal de juiste klanten aantrekken als een constante ‘struggle’ voelen.

Business success als healer begint bij weten wie je bent, je eigenwaarde erkennen en erin geloven dat je het beste verdient. Als lichtwerkers doen we belangrijk werk en jij hebt deze mooie gave met een reden gekregen. Hoe beter je, op alle levensvlakken, voor jezelf kunt zorgen hoe beter je jouw klanten kunt helpen.

Vaak ben jij je eigen grootste blokkade in je business. Wanneer je twijfelt over welke vervolgstappen je het beste kunt zetten, je jezelf onderschat en niet voldoende durft te vragen voor je diensten.

Wil je een succesvolle healings business dan zul je moeten werken aan je zelfvertrouwen en je “self empowerment”. Ook zul je kristalhelder moeten zijn over waar je naartoe wilt met je bedrijf. “Humble” zijn is zeker niet hetzelfde als jezelf onderwaarderen. Als jij een succesvol, overvloedig leven leidt geef je jouw klanten indirect toestemming om hetzelfde te doen, en ben je bovendien aantrekkelijker voor de klanten waar jij het allerliefst mee werkt.

Deze über powerful Crystal Energy Boost bestaat uit 3 powersessies van ieder 90 minuten. In deze sessies gebruik ik mijn power kristallen om je te helpen helderheid te krijgen over jouw beste vervolgstappen in je bedrijf en werken we aan je zelfvertrouwen en abundance frequency.

The Intuition Accelerator

Wat jou onderscheidt van elke andere healer of lichtwerker is jouw eigen unieke intuïtie. Hoe helderder jouw intuïtie werkt hoe meer je voor je klanten kunt betekenen. Dit is wat ons vak zo boeiend en speciaal maakt, dat moment waarop je iets doorkrijgt dat zoveel impact heeft op jouw klant dat haar leven daarna nooit meer hetzelfde is. Het zijn de momenten waar ik voor leef als healer, en ik vermoed, jij ook!

Ik veranderde pas van een “best wel okay” healer naar een exceptionele, toen de connectie met mijn spirit guides tot stand kwam. Vanaf dat moment stond ik, letterlijk, nooit meer alleen. Ik had krachtige back up, die mij niet alleen bijstond tijdens mijn healingsessies, maar me ook hielp de beste keuzes voor mijn bedrijf te maken.

Jouw intuïtie is jouw SUPER POWER en er zijn onwijs mooie kristallen die je kunnen helpen om die te versterken. Kristallen om je derde oog te ondersteunen en om de connectie met engelen, je hogere zelf en je spirit guides te verbeteren.

Intuïtie kristallen zijn misschien wel mijn favoriete kristallen om mee te werken, en door de jaren heen heb ik veel moeite gedaan om de krachtigste en meest effectieve te vinden. Ze hebben mijn healingswerk dieper en rijker gemaakt en ik deel graag met je wat ik van ze heb geleerd.

Deze über powerful Crystal Energy Boost bestaat uit 3 powersessies van ieder 90 minuten. In deze sessies gebruik ik mijn power kristallen om je intuïtie en connectie met je gidsen te versterken.