Online programma

Crystals for anxiety and stress

Zet je eerste stap naar het helen van angst met de positieve energie van kristallen.

Nederlandstalig programma met Engelse ondertiteling

Dreigen irrationele angsten en stress jouw leven praktisch onleefbaar te maken? Zie je overal gevaar en ben je bang voor dingen die je vroeger heel normaal vond? Ben je obsessief gedrag aan het ontwikkelen in een poging om je angst onder controle te krijgen? Of isoleer jij jezelf steeds vaker omdat je niet wilt dat anderen weten dat je aan extreme angsten lijdt?

Zou het niet een enorme opluchting zijn als je de neerwaartse spiraal van negatief denken zou kunnen doorbreken en effectieve en praktische manieren vindt die jou ondersteunen om van angst af te komen?

Leven met extreme angst is ontzettend moeilijk en je kunt een punt bereiken waar je gaat geloven dat je jezelf nooit zal bevrijden van constante stress, angst en disconnectie met je eigen lichaam en leven. Als dat gebeurt wordt jouw leven een schim van wat het kan zijn en van wat jij echt verlangt. Een gelukkig, vervullend en blij leven waarin jij je verbonden voelt met jezelf en de mensen van wie je houdt.

Er zijn vele manieren om aan extreme angst te werken. Afhankelijk van de fase waarin jij je bevindt kosten ze meer of minder tijd. Maar je hebt altijd een hele hoop doorzettingsvermogen en kracht nodig om consequent betere keuzes voor jezelf te maken. Elke dag opnieuw, tot je de controle over je leven terug hebt.

DIT IS WAAR KRISTALLEN KUNNEN HELPEN! KRISTALLEN HEBBEN EEN HELE CONSISTENTE EN PURE ENERGIE. DE JUISTE KRISTALLEN KUNNEN JOU AAN DE ENERGIE HELPEN OM CONSEQUENT TE BLIJVEN WERKEN AAN HET LOSLATEN VAN JE ANGSTEN.

Hoe kunnen kristallen helpen met het onder controle krijgen van extreme angst?

Zoals de meeste mensen met extreme angsten ben jij waarschijnlijk heel gevoelig voor energie. Je raakt misschien eerder uit balans van prikkels dan andere “normale” mensen en weet niet goed hoe je deze prikkels moet verwerken. Dit zorgt voor een opbouw van nerveuze energie en stress in jouw lichaam en geest; wat uiteindelijk kan resulteren in angst of anxiety.

De juiste kristallen kunnen je helpen om opgebouwde nerveuze energie en stress te transformeren of los te laten. Sommige kristallen brengen kalmerende, rustgevende energie in jouw energielichamen terwijl anderen je helpen om je geaard, stabiel of zelfverzekerder te voelen. Belangrijke hulpmiddelen bij het tegen gaan van extreme angst.

Anxiety of extreme angst wordt vaak getriggerd door een traumatische gebeurtenis of ervaring. Soms is dit een recente gebeurtenis, maar het kan ook zo lang geleden zijn gebeurd dat jij het je niet eens meer bewust herinnert. Er zijn kristallen die je kunnen helpen om helderheid te krijgen over jouw triggers en trauma’s, zodat je vervolgens de juiste hulp kunt zoeken om aan ze te werken.

WIL JE NIET ALLEEN JE ANGST ONDER CONTROLE KRIJGEN MAAR ER BLIJVEND VAN AF KOMEN, DAN MOET JE NAAR DE KERN VAN HET PROBLEEM OP ZOEK GAAN.

Dit programma is voor jou als:

Je moe bent van je de hele tijd bang voelen.

Extreme angsten jouw leven ernstig beïnvloeden.

Je lijdt onder anxiety of angsten en je op zoek bent naar praktische, natuurlijke methodes om er mee om te gaan.

Als je lijdt aan constante hoge stressniveaus en je wilt voorkomen dat dit tot extreme angsten gaat leiden.

Jij je al een tijdje aangetrokken voelt tot helende kristallen.

Jij in de veiligheid van je eigen huis en in je eigen tijd aan je angsten wilt werken.

Jij bereid bent om echt aan de slag te gaan en, zo nodig, aanvullende professionele hulp te zoeken.

Hoe kan dit online programma jou helpen?

Maak kennis met Lynn, mijn voormalige stagiaire. Toen Lynn en ik begonnen samen te werken vertrouwde ze mij toe dat irreële angsten haar leven dramatisch aan het beïnvloeden waren. Ze had het punt bereikt dat ze bang was om met de trein te reizen omdat ze grote menigten ontweek en bang was dat de trein misschien een ongeluk zou maken of zou worden gekaapt. Lynn wilde hoe dan ook veranderen voordat de angst haar leven volledig zou vernietigen en was bereid om alles te doen wat nodig was om ervan af te komen.

Mijn healer’s hart brak van haar oprecht en triest verhaal, en ik maakte de commitment om deze prachtige jonge vrouw in de bloei van haar leven te helpen waar ik kon. We gingen samen op onderzoek uit naar de manieren waarop we helende kristallen konden gebruiken om Lynn te ondersteunen in haar proces.

DIT ONLINE PROGRAMMA IS HET RESULTAAT VAN ONZE ERVARINGEN EN WIJ HEBBEN HET GEMAAKT OM DEZE MET JOU TE KUNNEN DELEN. LYNN DEELT UIT EERSTE HAND HAAR ERVARING MET ANXIETY EN DE ACTIVITEITEN EN LIFESTYLE DIE HAAR HELPEN OM ERMEE OM TE GAAN. EN IK VERTEL JE WELKE KRISTALLEN JE KUNT GEBRUIKEN OM ANXIETY EN STRESS TEGEN TE GAAN EN HOE ZE HET BESTE VOOR JE GAAN WERKEN. SAMEN HEBBEN WE EEN PRAKTISCHE EN GOED GETESTE METHODE ONTWIKKELD OM KRISTALLEN TE GEBRUIKEN BIJ HET HELEN VAN ANGST EN STRESS.

Werken met kristallen is niet de enige maar wel een belangrijk tool die Lynn gebruikt om met angst om te gaan en haar weg terug te vinden naar een gelukkiger leven. Hun energie helpt haar om constant te blijven werken aan het loslaten van haar angsten en de angst verliest beetje bij beetje zijn verstikkende grip op haar leven. Lynn heeft de controle over haar leven terug gewonnen en daarmee ook haar optimisme en zin in het leven. Kristallen zijn een dagelijks onderdeel geworden van haar dagelijkse “Self- Care” en ze draagt altijd een of twee bij zich.

LYNN ZEI VANAF HET BEGIN VAN ONZE SAMENWERKING TEGEN MIJ DAT ZE DEZE NEGATIEVE ERVARING IN IETS POSITIEFS EN WAARDEVOLS WILDE OMZETTEN. HET IS ONZE WENS EN INTENTIE DAT OOK JIJ JE WEG TERUG VINDT NAAR EEN GELUKKIGER LEVEN EN DAT KRISTALLEN JOU DAAR BIJ MOGEN GAAN HELPEN.

Helen van extreme angst kost tijd en doorzettingsvermogen. Kristallen kunnen je beste vrienden zijn tijdens jouw helingsproces en wij laten je graag zien hoe.

Wat anderen zeggen

Kristallen hebben ontzettend veel voor mij betekend in het beter leren omgaan met angst. Ik had al eerder interesse in helende kristallen, maar vanaf het moment dat extreme angsten mijn leven begonnen te beheersen, werden ze echt onmisbaar voor mij.

De kristallen geven me houvast en vertrouwen in mijn helingsproces. Doordat ze rechtstreeks op mijn energie inwerken kan ik ze gebruiken om me kalmer, helder, geaard of positiever te voelen. Ik gebruikte ze ook om consequent andere positieve stappen te kunnen zetten om te helen van de extreme angst. Daniëlle leerde mij welke stenen ik het beste kon gebruiken en hoe hun energie het beste voor mij werkt.

De angst is nog niet volledig verdwenen, maar het heeft zijn verstikkende grip op me verloren. Helende kristallen zijn nu niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse self care routine en ik mediteer met ze, of neem ze mee onderweg als ik een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Ik deel graag met je wat helende kristallen allemaal voor jou kunnen doen in dit mooie programma. En hoop van harte dat je er veel aan gaat hebben.”

Lynn

Zijn kristallen de “magische pil’ tegen angst en stress?

Nee, dat zijn ze niet! Maar ze zijn heel effectief in het aanleveren van de nodige positieve energie waardoor jij consequent kunt blijven werken aan jouw heling. Omdat je ze bij je kunt dragen of op jouw lichaam kunt leggen zijn ze bovendien een tastbare herinnering om moedige keuzes te blijven maken voor jezelf. Hun energie kan je in korte tijd kalmeren, troosten, je (zelf)vertrouwen opbouwen en jou de helderheid geven over je vervolgstappen in je helingsproces.

Waarom combineren jullie anxiety en stress in dit programma?

In onze ervaring beginnen extreme angsten vaak met terugkerende negatieve stress. Als je deze stress niet aanpakt kan het, na verloop van tijd, overgaan in extreme angst of anxiety. Of dit wel of niet gebeurt hangt onder andere van jouw persoonlijkheid en persoonlijke omstandigheden af. Maar als jij vaak stress ervaart en er gebeurt bijvoorbeeld plotseling iets traumatisch in je leven is de stap naar extreme angst snel gemaakt.
Het verschil tussen stress en anxiety is dat de angst- en paniekgedachtes een nog grotere impact op jouw leven zullen hebben als de angst eenmaal extreem is geworden. Naast emotionele en mentale stress zul je bij anxiety ook bepaalde fysieke disbalansen ervaren, zoals trillen, zweten, hartkloppingen, lusteloosheid, hoofdpijn, buikpijn of verteringsproblemen. Om maar een paar mogelijkheden te noemen. Alle kristallen en aanbevelingen in dit programma zijn ook te gebruiken ter voorkoming van en om stress beter onder controle te houden.

Waar bestaat dit programma uit?

8 videolessen met Daniëlle en Lynn, afgeleverd in jouw mailbox binnen een tijdsbestek van 14 dagen.

Directe en ongelimiteerde toegang tot het programma.

Informatie over de 14 beste kristallen voor anxiety and stress en hoe ze te gebruiken.

Lynn’s beste tips voor het helen van extreme angst. Deze tips zijn ruimer dan alleen het gebruik van kristallen.

Daniëlle’s beste kristallentips zoals hoe je jouw kristallen verzorgt, voorbereidt en met ze werkt.

Exclusieve full body kristallen lay-out voor Anxiety en Stress.

Online werkboek met uitleg over de 14 kristallen en een korte samenvatting van de videolessen.

Bonus: Video met Kristal Meditatie voor aarding.

Optioneel: 1 Crystal Clear Healing session van 2 uur met Daniëlle bestaande uit een tarot reading en een crystal healing om achter de triggers van jouw angst te komen. (Uitsluitend beschikbaar in Nederland).

Noot: Omdat Lynn’s moedertaal Nederlands is hebben wij dit programma in het Nederlands opgenomen zodat zij zich makkelijker kon uitdrukken. Maar om zoveel mogelijk vrouwen die struggelen met angst te helpen hebben we de video’s in het Engels ondertiteld. Het werkboek is in het Engels en Nederlands.

Video 1: Lynn’s verhaal en een introductie van het programma
Video 2: Kristallen om te aarden
Video 3: Kristallen voor self-care
Video 4: Kristallen voor moed en omgaan met angst

Video 5: Kristallen voor natuur en zelfliefde
Video 6: Kristallen voor kennis en inzicht
Video 7: Kristallen voor connectie en steun
Video 8: Jouw vervolgstappen op je helende reis

Crystals for anxiety and stress

Online programma

Tijdelijke introductieprijs

BASIC

€ 175,-

BASIC
+
Crystal Clear Healing
+
1 uur begeleidende sessie
met Lynn

€ 285,-

Disclaimer: Dit programma is niet bedoeld als vervanging van professionele medische of psychische behandelingen. Maar kan wel veilig ter ondersteuning van dergelijke behandelingen worden gebruikt. In geval van twijfel altijd vooraf contact opnemen met je behandelende arts of therapeut.