Online programma

Crystals for anxiety and stress

Van ANGST naar VRIJ met de positieve energie van helende kristallen.

Nederlandstalig programma met Engelse ondertiteling

Dreigen angst en stress jouw leven praktisch onleefbaar te maken? Zie je overal gevaar en ben je bang voor dingen die je vroeger heel normaal vond? Ben je obsessief gedrag aan het ontwikkelen in een poging om je angst onder controle te krijgen? Of isoleer jij jezelf steeds vaker omdat je niet wilt dat anderen weten dat je aan heftige angsten lijdt?

Zou het niet een enorme opluchting zijn als je de neerwaartse spiraal van negatief denken zou kunnen doorbreken en effectieve en praktische manieren vindt die jou ondersteunen om van de angst af te komen?

Leven met heftige angst is ontzettend moeilijk en soms lijkt het alsof je jezelf nooit zal bevrijden van de constante stress en disconnectie met je eigen lichaam en gevoel. Jouw leven is dan alles behalve het leven wat jij echt verlangt. Een leven waarin jij gelukkig en blij bent en je verbonden voelt met jezelf en de mensen om je heen.

Er zijn vele manieren om aan heftige angst te werken. Welke de juiste is voor jou hangt af van de fase waarin jij je bevindt. Welke manier jij ook voor kiest, je hebt altijd een hele hoop doorzettingsvermogen en kracht nodig om consequent betere keuzes voor jezelf te maken. Elke dag opnieuw, tot je de controle over je leven terug hebt.

DIT IS WAAR KRISTALLEN KUNNEN HELPEN!

Kristallen bestaan uit hele pure, helende energie. De juiste kristallen kunnen jou helpen om consequent te blijven werken aan het helen van angst.

Hoe kunnen kristallen helpen met het onder controle krijgen van heftige angst?

Zoals de meeste mensen met angst ben jij waarschijnlijk heel gevoelig voor energie. Je raakt misschien eerder uit balans van prikkels dan andere “normale” mensen en weet niet goed hoe je deze prikkels moet verwerken. Dit zorgt voor een opbouw van nerveuze energie en stress in jouw lichaam en geest; wat uiteindelijk kan resulteren in heftige angst of anxiety.

De juiste kristallen kunnen je helpen om opgebouwde nerveuze energie te transformeren of los te laten. Sommige kristallen brengen kalmerende, rustgevende energie, terwijl anderen je helpen om je geaard, stabiel of zelfverzekerder te voelen.

Anxiety of heftige angst wordt vaak getriggerd door een traumatische gebeurtenis. Soms is dit een recente gebeurtenis, maar het kan ook zo lang geleden zijn gebeurd dat jij het je niet eens meer bewust herinnert. Er zijn kristallen die je kunnen helpen om helderheid te krijgen over jouw triggers en trauma’s, zodat je vervolgens de juiste hulp kunt zoeken om aan ze te werken. Om blijvend van je angst af te komen zul je namelijk naar de kern van het probleem moeten gaan.

Dit programma is voor jou als:

Je moe bent van je de hele tijd bang voelen.

Heftige angsten jouw leven ernstig beïnvloeden.

Je lijdt onder heftige angst en je op zoek bent naar praktische, natuurlijke manieren om er beter mee om te gaan.

Als je lijdt aan constante hoge stressniveaus en je wilt voorkomen dat dit tot extreme angsten gaat leiden.

Jij je al een tijdje aangetrokken voelt tot helende kristallen.

Jij in de veiligheid van je eigen huis en in je eigen tijd aan je angsten wilt werken.

Jij bereid bent om echt aan de slag te gaan en, zo nodig, aanvullende professionele hulp te zoeken.

Hoe kan dit online programma jou helpen?

Maak kennis met Lynn, mijn voormalige stagiaire. Toen Lynn en ik begonnen samen te werken vertrouwde ze mij toe dat irreële angsten haar leven dramatisch aan het beïnvloeden waren. Ze had het punt bereikt dat ze zelfs bang was om met de trein te reizen. Lynn wilde hoe dan ook veranderen voordat de angst haar leven volledig zou vernietigen en was bereid om alles te doen wat nodig was om ervan af te komen.

Mijn healer’s hart brak van haar verhaal, en ik maakte de commitment om deze prachtige jonge vrouw in de bloei van haar leven te helpen hoe ik kon. We gingen samen op onderzoek uit naar de manieren waarop we helende kristallen konden gebruiken om Lynn te ondersteunen in haar helingsproces. Dit online programma is het resultaat van onze ervaringen die wij nu graag met jou delen.

Helen van extreme angst kost tijd en doorzettingsvermogen. Kristallen kunnen je beste vrienden zijn tijdens jouw helingsproces en wij laten je graag zien hoe.

LYNN ZEI VANAF HET BEGIN VAN ONZE SAMENWERKING DAT ZE DEZE NEGATIEVE ERVARING IN IETS POSITIEFS EN WAARDEVOLS WILDE OMZETTEN. HET IS ONZE WENS EN INTENTIE DAT OOK JIJ JE WEG TERUG VINDT NAAR EEN GELUKKIGER LEVEN EN DAT KRISTALLEN JOU DAAR BIJ MOGEN GAAN HELPEN.

Werken met kristallen is niet de enige, maar wel een belangrijke, tool die Lynn gebruikt om met angst om te gaan en haar weg terug te vinden naar een gelukkiger leven. Hun energie helpt haar om constant te blijven werken aan het loslaten van haar angsten en de angst verliest beetje bij beetje zijn verstikkende grip op haar leven. Lynn heeft de controle over haar leven terug gewonnen en daarmee ook haar optimisme en zin in het leven. Kristallen zijn een dagelijks onderdeel geworden van haar zelfzorg en ze draagt ze elke dag bij zich.

Wat anderen zeggen

Kristallen hebben ontzettend veel voor mij betekend in het beter leren omgaan met angst. Ik had al eerder interesse in helende kristallen, maar vanaf het moment dat extreme angsten mijn leven begonnen te beheersen, werden ze echt onmisbaar voor mij.

De kristallen geven me houvast en vertrouwen in mijn helingsproces. Doordat ze rechtstreeks op mijn energie inwerken kan ik ze gebruiken om me kalmer, helder, geaard of positiever te voelen. Ik gebruikte ze ook om consequent andere positieve stappen te kunnen zetten om te helen van de extreme angst. Daniëlle leerde mij welke stenen ik het beste kon gebruiken en hoe hun energie het beste voor mij werkt.

De angst is nog niet volledig verdwenen, maar het heeft zijn verstikkende grip op me verloren. Helende kristallen zijn nu niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse self care routine en ik mediteer met ze, of neem ze mee onderweg als ik een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Ik deel graag met je wat helende kristallen allemaal voor jou kunnen doen in dit mooie programma. En hoop van harte dat je er veel aan gaat hebben.”

Lynn

Zijn kristallen de “magische pil’ tegen angst en stress?

Nee, dat zijn ze niet! Maar ze zijn heel effectief in het aanleveren van de nodige positieve energie waardoor jij consequent kunt blijven werken aan jouw heling. Omdat je ze bij je kunt dragen zijn ze bovendien een hele praktische tool om mee te werken. Hun energie kan je in korte tijd kalmeren, troosten, je (zelf)vertrouwen opbouwen en jou de helderheid geven over je vervolgstappen in je helingsproces.

Waarom combineren jullie anxiety en stress in dit programma?

In onze ervaring beginnen heftige angsten vaak met terugkerende negatieve stress. Als je deze stress niet tijdig aanpakt kan het, na verloop van tijd, overgaan in heftige angst of anxiety. Of dit wel of niet gebeurt hangt onder andere van jouw persoonlijkheid en persoonlijke omstandigheden af. Maar als jij vaak stress ervaart en er gebeurt bijvoorbeeld plotseling iets traumatisch in je leven is de stap naar heftige angst snel gemaakt. Alle kristallen en aanbevelingen in dit programma zijn ook te gebruiken ter voorkoming van en om stress beter onder controle te houden.

Waar bestaat dit programma uit?

8 videolessen met Daniëlle en Lynn, afgeleverd in jouw mailbox binnen een tijdsbestek van 14 dagen.

Directe en ongelimiteerde toegang tot het programma.

Informatie over de 14 beste kristallen voor anxiety and stress en hoe ze te gebruiken.

Lynn’s beste tips voor het helen van extreme angst. Deze tips zijn ruimer dan alleen het gebruik van kristallen.

Daniëlle’s beste kristallentips zoals hoe je jouw kristallen verzorgt, voorbereidt en met ze werkt.

Exclusieve full body kristallen lay-out voor Anxiety en Stress.

Online werkboek met uitleg over de 14 kristallen en een korte samenvatting van de videolessen.

Bonus: Geleide Kristal Meditatie voor aarding.

Optioneel: 1 Crystal Clear Healing session van 2 uur met Daniëlle bestaande uit een tarot reading en een crystal healing om achter de triggers van jouw angst te komen. 

Noot: Omdat Lynn’s moedertaal Nederlands is hebben wij dit programma in het Nederlands opgenomen zodat zij zich makkelijker kon uitdrukken. Maar om zoveel mogelijk vrouwen die struggelen met angst te helpen hebben we de video’s in het Engels ondertiteld. Het werkboek is in het Engels en Nederlands.

Video 1: Lynn’s verhaal en een introductie van het programma
Video 2: Kristallen om te aarden
Video 3: Kristallen voor self-care
Video 4: Kristallen voor moed en omgaan met angst

Video 5: Kristallen voor natuur en zelfliefde
Video 6: Kristallen voor kennis en inzicht
Video 7: Kristallen voor connectie en steun
Video 8: Jouw vervolgstappen op je helende reis

Crystals for anxiety and stress

Online programma

Angst-VRIJ

€ 222,-

Crystals for anxiety and stress

Online programma

Hart-VRIJ

Angst-vrij programma
+
Crystal Clear Healing
+
Lynn’s E-guide “Thuiskomen in je hart”

€ 444,-

Disclaimer: Dit programma is niet bedoeld als vervanging van professionele medische of psychische behandelingen. Maar kan wel veilig ter ondersteuning van dergelijke behandelingen worden gebruikt. In geval van twijfel altijd vooraf contact opnemen met je behandelende arts of therapeut.