Het leukste, lekkerste en mooiste online programma met alles wat jij als yogi over Ayurveda wilt weten. Je kunt DIRECT beginnen!

Zou jij de enige echte Food & Lifestyle Guru in jouw leven willen zijn?

Verlang jij naar meer energie, hogere vitaliteit en minder stress?

Wil jij je body, mind & soul in balans brengen en gaan stralen van geluk?

Wil jij jezelf bovenaan je eigen TO DO list plaatsen en goede gewoontes aanleren waarmee je jouw droomleven creëert?

En van jouw uniekheid je grootste kracht in plaats van je grootste last maken?

Dan heb ik mijn online programma 
HAPPY MET AYURVEDA speciaal voor jou gemaakt!

Wat zou er gebeuren als jij de enige echte expert of guru in je eigen leven zou zijn?
Als je nooit meer zou twijfelen over wat wel of niet gezonde voeding en een gezonde levensstijl voor jou zijn? Als je zou stoppen met van de ene naar de andere gezondheidshype te hoppen?

Wie zou jij zijn als je goede gewoontes aanleert waarmee je in kleine stapjes het leven creëert waar jij van droomt? Een leven met meer energie, meer vitaliteit, minder stress en beter contact met je eigen innerlijke wijsheid.

Hoe zou het zijn om jezelf bovenaan je eigen TO DO list te plaatsen en de waarde van jouw uniekheid tot in je botten te voelen?

Ik ben Daniëlle van den Stoom, Ayurvedisch Soul Food Coach en ik durf te beweren dat je dan HAPPY zou zijn. En als het aan mij ligt “HAPPY met AYURVEDA”.

Ik weet namelijk dat Ayurveda jou een LEVENSMAP naar GELUK kan geven. De SLEUTEL tot JOUW GELUK. Niet het geluk van je moeder, je collega of yogadocent, maar jouw eigen unieke geluk.

Ik ken geen groter geluk dan mijn Ayurvedische gelukssleutel te delen met mensen die daar echt klaar voor zijn. Daarom heb ik dit uitgebreide programma speciaal voor jou gemaakt!

Als jij klaar bent om thuis te komen bij jezelf en je eigen beste vriendin te worden, is dit 9-weekse online programma voor jou.

Ik ken geen groter geluk dan mijn Ayurvedische gelukssleutel te delen met mensen die daar echt klaar voor zijn. Daarom heb ik dit uitgebreide programma speciaal voor jou gemaakt!

Als jij klaar bent om thuis te komen bij jezelf en je eigen beste vriendin te worden,
is dit 7 weekse online programma voor jou.

Het programma is reeds gestart op 15 november 2017, maar geef hieronder je interesse aan en jij hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe ronde start!

In Happy met Ayurveda:

Leer je in 7 online modules alle basisprincipes van Ayurveda

Leer je over de 3 Ayurvedische menstypes en hun disbalansen.

Bespreken we jouw unieke spijsvertering en wat die met jouw geluk te maken heeft.

Leer je over de Food & Lifestyle die het beste bij jou past.

Deel ik heel veel praktische tips met je waarmee je direct Ayurveda kunt gaan toepassen in jouw leven.

Word jij onderdeel van de “Happy met Ayurveda” Facebook Community waarin we elkaar supporten en onze liefde voor Ayurveda delen.

“Happy met Ayurveda” is de optelsom van het allerbeste en meest waardevolle
dat ik in 7 jaar Ayurveda leven en overbrengen heb geleerd.
Op een manier die grondig, persoonlijk en praktisch maar ook leuk, lekker en mooi is.
In dit programma deel ik de Ayurvedische geheimpjes, die je normaal alleen ontdekt wanneer je een jarenlange Ayurvedische opleiding volgt.

Inhoud “HAPPY MET AYURVEDA” programma

Elke module bestaat uit een videoles boordevol theorie en praktijktips van 60 tot 75 minuten

Een werkboek waarin je onder andere een samenvatting van de modules, wekelijkse soul foodie tips en de recepten uit de kookvideo’s terugvindt.

In week 3 ontvang je 3 e-boeken met in totaal ruim 50 seizoensrecepten geschikt voor dagelijks gebruik voor alle 3 types.

Elke week ontvang je bovendien handige kookvideo’s met mijn Gourmet Vega recepten. Fijn voor als je in het weekend of op een vrije dag wat uitgebreider Ayurvedisch wilt koken en de kunst bij mij af wilt kijken.

Je kunt het programma uitbreiden met een, door mij persoonlijk, samengestelde Balansbox per type. Hierin zitten mijn favoriete Ayurvedische (biologische) producten die jij nodig hebt om Ayurveda toe te gaan passen in jouw leven.

Breid je programma uit met een intake bij de beste Ayurvedische arts die ik in Nederland ken, een heerlijke Ayurvedische massage van onze huismasseur én een inspirerende chakra & tarot reading.

EXTRA BONUS! Gratis exclusieve toegang tot tientallen Facebook Lives met veel meer Ayurvedische inspiratie.

Nieuw in Mega Happy met Ayurveda:
Consult bij een ayurvedisch arts!

Voortaan kan ik je nog veel meer waarde bieden door mijn samenwerking met de beste Ayurvedische arts die ik in Nederland ken. Met 20 jaar klinische ervaring onder haar belt, een specialisatie in vrouwenkwalen en een bloeiende praktijk in zowel Nederland als India ben ik gezegend haar expertise te mogen toevoegen aan mijn VIP-programma.

Tijdens het 9-weekse programma
behandelen we de volgende onderwerpen:

Als jij nu denkt…..

Als jij nu denkt: Ik heb geen tijd

Dan zeg ik: Jij kunt het lesmateriaal in jouw eigen tijd en tempo volgen.
Na aankoop hou jij 6 maanden toegang tot het programma, ook nadat het programma afgelopen is.

Als jij nu denkt: Dat is vast heel duur

Voor een soortgelijk programma betaal je in Amerika tussen de 2000 en 4500 dollar. HAPPY MET AYURVEDA is minstens even waardevol, maar een stuk vriendelijker voor jouw portemonnee. En je kunt bovendien, voor extra gemak, ook in termijnen betalen.

Als jij nu denkt: What the hell is Ayurveda?
Dan zeg ik: De oudste holistische en natuurlijke levenswijze in de wereld, die ik in mijn eigen unieke en moderne jasje heb gestopt.
Als jij nu denkt: Het programma duurt 9 weken, maar er zijn 7 lessen?
Dan zeg ik: Dat klopt, er zijn namelijk ook 2 ‘integratieweken’. Ik heb ervaren dat het voor de deelnemers prettig is als er tussen de lessen door 2x een weekje ‘pauze’ is.
Als jij nu denkt: Wat heb ik aan dit programma?
Dan zeg ik: Oh niets bijzonders hoor, alleen maar de kans om jouw eigen gelukssleutel te vinden! 🙂

Dit zeggen mijn klanten over Happy met Ayurveda:

Als ik Happy met Ayurveda in 1 woord zou moeten samenvatten is dat zeker ‘overvloed’. De rijke informatie, de geweldige persoonlijke sessie met Daniëlle, de mega balans box met zoveel mooie producten en een heerlijke helende massage. Ik ben blij dat ik mijzelf dit heb gegund. Ik geniet van de zachtheid, schoonheid en ook zeker de humor en sprankeling in het programma. De informatie is kundig, toegankelijk, zeer praktisch en bovendien heel leuk. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over mijzelf en wat, qua voeding en levensstijl, goed en juist minder goed bij me past. Hierdoor heb ik nu al veel meer energie en is liever voor mezelf zijn een stuk gemakkelijker.

Ik ben dus echt geen keukenprinses, maar door de heerlijke recepten en te leuke receptfilmpjes van Daniëlle, sta ik nu zelfs regelmatig met plezier in de keuken (de mensen die mij goed kennen moeten nu hard lachen ;). Ik vond het een helend en rijk programma waar ik echt de rest van mijn leven profijt van heb.

www.freeyourinnerwriter.nl

Michèle Bevoort

Schrijfcoach

Daniëlle’s expertise is bijzonder groot en ze geeft je talloze tips over welke voeding je ondersteunt in je proces van zelfheling en welk dagritme je aan kan houden om je zo optimaal mogelijk te voelen. Daarnaast voelt ze je energetisch heel goed aan en sprak ze in de chakra & tarot reading mijn taal, waardoor ik de waardevolle informatie makkelijk tot me kon nemen.

Daniëlle maakt Ayurveda heel toegankelijk, neemt je mee aan de hand en stimuleert je om lief te zijn voor jezelf. We zijn zo vaak strebers  en willen het allemaal zo goed mogelijk doen. Maar ik heb geleerd dat het leven geen wedstrijd is. Niet met mezelf en ook niet met de ander. Door heel dicht bij mezelf te blijven kan ik nu echt ervaren wat Ayurveda met me doet. Happy met Ayurveda was voor mij een eye opener om nog bewuster om te gaan met mijn lichaam en geest. Het programma is zorgvuldig en met liefde opgebouwd. De informatie waardevol en compleet en ik keek wekelijks uit naar wat ik weer mocht leren.

Ook de producten uit de balansbox zijn een genot om dagelijks te gebruiken. Daniëlle’s recepten zijn heerlijk en helemaal niet moeilijk te maken. Met begeleidende kookvideo’s die een lust voor het oog zijn en waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Ik merk dat ik wel een uur kan schrijven over wat Ayurveda voor me heeft gedaan. Het voelt zo helend om ermee bezig te zijn. Geen wonder dat het al 5000 jaar bestaat! Ik kijk terug op een zeer waardevol traject.

Annelies Lammers

Gemeentemedewerker en Massage therapeut

Het programma ‘Happy met Ayurveda’ is door deelnemers eerder beoordeeld met een 9

10 redenen om “Happy met Ayurveda” te volgen:

Je ontdekt je eigen Ayurvedisch type en eventuele disbalans.

Je leert op een leuke en begrijpelijke manier over de basisprincipes van Ayurveda.

Je leert hoe Ayurveda jou aan meer energie, hogere vitaliteit, minder stress en betere intuïtie kan helpen.

Je ontdekt of een Ayurvedische levensstijl bij jou past.

Je ontvangt heel veel moderne Ayurvedische recepten; in videovorm en in e-boeken.

Je krijgt hele praktische tips om veel voorkomende welvaartsziektes als hoofdpijn, constipatie, slapeloosheid en vermoeidheid op een natuurlijke manier te voorkomen en zo nodig te verhelpen.

Je leert hoe jij de chakra’s en tarot kunt gebruiken om jouw energie beter te laten stromen.

Je kunt gedurende het programma in contact blijven met mij en de “Happy met Ayurveda” community via de besloten Facebookgroep.

Bestel nu dus dit unieke, grondige en persoonlijke programma
dat als doel heeft JOU te helpen STRALEN van GELUK.

Doe mee met dit unieke, grondige en persoonlijke programma
dat als doel heeft JOU te helpen STRALEN van GELUK.

Geef je interesse nu al aan en je wordt als eerste geïnformeerd
als er weer een nieuwe ronde gaat starten!

Wil jij ook stralen van geluk?
Neem jij nu eindelijk je geluk in eigen handen?
Ben je klaar met naar iedereen behalve jezelf te luisteren?

Profiteer dan nu van de EARLYBIRD KORTING die geldt tot 19 maart a.s. en bestel hier jouw “HAPPY MET AYURVEDA” programma.

We starten op 16 mei 2018.

Wil jij ook stralen van geluk?
Neem jij nu eindelijk je geluk in eigen handen?
Ben je klaar met naar iedereen behalve jezelf te luisteren?

Wil jij ook stralen van geluk?
Neem jij nu eindelijk je geluk in eigen handen?
Ben je klaar met naar iedereen behalve jezelf te luisteren?

Doe dan mee met het “HAPPY MET AYURVEDA” programma.

Het programma is op 15 november jl. gestart.
Maar geef hieronder je interesse aan en je hoort als eerste
wanneer er weer een nieuwe ronde start!

Dit zeggen mijn klanten over Happy met Ayurveda:

“Als kind wilde ik net als Barbie blond haar en blauwe ogen hebben. Ik kende de kracht van jezelf zijn nog niet! Voor mij betekent dat je lekker in je vel voelen en in balans zijn. Daniëlle’s unieke visie op Ayurveda heeft me precies dat gegeven. Ik leerde dat ik mezelf kon opladen of juist tot rust brengen door voeding te eten die het beste bij mij past. Mijn energie nam toe en als extraatje werd ik fitter, slanker, soepeler en sterker. Daniëlle’s holistische aanpak maakte dat ik eindelijk, van binnen en buiten, het lef kreeg om te zijn wie ik altijd al was. 100% MEZELF!”

Ilonka Bokma

Schrijfster, actrice en mama van 2 meisjes

“Ayurveda kwam in mijn leven op het punt dat ik klaar was voor een volledige transformatie. Niet alleen kreeg ik praktische tips om mijn energie, stemming en spijsvertering te verbeteren, maar Daniëlle’s inspirerende en makkelijk te volgen method herinnerde mij eraan hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. Alleen dan kan mijn creativiteit vrij stromen en heb ik energie genoeg voor mijn jongens en alles wat ik wil doen in mijn leven!”

Liesbeth Kamerling

Actrice en mama van 3 jongens

Echt een training die ‘happy’ maakt! Ik vond het programma heel waardevol. Daniëlle’s liefde voor Ayurveda is inspirerend. Ze maakt de basis van Ayurveda heel toegankelijk door haar duidelijke uitleg in de video’s, haar heerlijke recepten en het prachtige werkboek. Een mooi cadeau voor jezelf!

Kirsten van Ingen

Yogadocent

“Vorig jaar heb ik via The Soul Food Company kennis gemaakt met de voordelen van Ayurveda. Vanaf het moment dat Daniëlle me vertelde over Ayurveda en het type voeding dat goed voor me werkt, ben ik bewuster geworden van de positieve invloed van verschillende ingrediënten op mijn lijf en gezondheid. Hierdoor heb ik de tools en controle gekregen om bewust te kiezen voor voeding die bijdraagt aan mijn gezondheid. Ayurveda en The Soul Food Company hebben me daarom geholpen om echt beter in mijn vel te zitten. Ik ben dan ook heel blij dat Daniëlle’s programma nu ook online beschikbaar is!”

Lotte Brunninkhuis

Zelfstandig ondernemer

“Door Happy met Ayurveda ben ik constant kleine stapjes aan het zetten die mij niet alleen stimuleren om mijn voedingspatroon te verbeteren maar me vooral helpen om mijn body, mind én spirit weer in balans te brengen. Dit programma is een grote stimulans  voor mij om balans in het geheel te willen vinden. En daar ben ik zo dankbaar voor! Ik heb al veel van Daniëlle’s lekkere recepten gemaakt en ze brengen mijn lichaam en geest soms de nodige rust of andere keren juist meer energie. Door het Ayurvedisch ochtendritueel begint mijn dag nu bovendien in rust en met veel meer positieve energie.”

Corina K.

Happy oma

Ik heb genoten van de kennis, inspiratie, bezieling en natuurlijk de recepten die Daniëlle de afgelopen paar weken heeft gedeeld. Deze kennis en inspiratie stoppen natuurlijk niet met het beëindigen van het online programma. Het is heel fijn dat ik een jaar van de online-omgeving kan genieten, want gaandeweg vallen de stukjes stap voor stap op zijn plek. Mijn assessment met Daniëlle is nog een extra uitnodiging om met de opgedane inzichten aan het werk te gaan en positieve veranderingen aan te brengen in mijn leven.

Dank je wel Daniëlle!! Ook veel dank voor de pastinaak-knoflooksoep, die bijna elke week wel een keer op tafel staat 🙂

Barbara van Hamersveld

Manager Secretariaat

Het programma ‘Happy met Ayurveda’
is door deelnemers eerder beoordeeld met een 9

“Happy met Ayurveda” is voor jou als:

je zelfstandig, zelfsturend, leergierig, open minded en “eigen”wijs bent.

je graag in je eigen tempo en tijd leert.

geen opleiding van een paar jaar wilt volgen

je zowel de theorie goed wilt snappen, maar Ayurveda ook praktisch toe wilt kunnen passen.

je Ayurveda wilt ervaren op een manier die grondig maar ook modern, lekker en leuk is.

“Happy met Ayurveda”
Online Programma Inhoud & prijzen

Betaling in termijnen is ook mogelijk:

Betaling in termijnen is ook mogelijk:

* Additionele informatie Balansbox

In een balansbox zitten de belangrijkste Ayurvedische producten die jij nodig hebt om Ayurveda toe te gaan passen in jouw leven. Van specerijenmixen voor jouw type, tot massage-olie en een tongschraper. Je ontvangt jouw balansbox in de 3de week van het programma. Kies de balansbox voor jouw geboortetype. Als je een duaal type bent kies dan voor de box voor het type waar jij nu het liefst aan wilt werken. Weet je niet wat jouw type is, dan kun je daar via dit dosha-overzicht achterkomen. Mocht jij een disbalans hebben die bij een ander type hoort dan jouw geboortetype, dan kun je tijdens het programma een aantal losse producten in mijn webshop kopen om die te balanceren. Gedurende het programma ga ik daar uitgebreider op in.

* Chakra & Tarot reading

Een Chakra & Tarot reading duurt 60 minuten en vindt online plaats. Ik check hoe de energie in jouw chakra’s stroomt en leg een chakra tarot legging voor je. Na jouw aankoop neem ik contact met je op om jouw reading met je in te plannen. Deze plannen we binnen de 9 weken waarin het programma loopt in.

* Additionele informatie Ayurvedisch arts

Bij aanvang van het programma ontvang je de contactgegevens van de arts om jouw consult te plannen.  Deze zal binnen de 9 weken waarin het programma loopt in haar praktijk in Amstelveen plaatsvinden. In dit uur zal aandacht zijn voor eventuele medische klachten waar jij mee loopt en kunnen je Ayurvedische kruiden worden voorgeschreven.

* Additionele informatie Terugkomconsult

Twee tot 3 maanden na je intake bij de Ayurvedische arts ga je terug om je voortgang met haar te bespreken en te kijken of er aanpassingen in je behandeling moeten worden gemaakt.

* Additionele informatie Marmamassage

Marmapunten zijn Ayurvedische drukpunten die een link hebben met zowel jouw fysieke als jouw emotionele en energetische lichaam. Een marmamassage duurt 60 minuten en wordt in Amsterdam uitgevoerd door mijn eigen Ayurvedische massagetherapeut. De massage is zowel ontspannend als helend.
Na jouw aankoop breng ik jou in contact met de therapeut zodat jullie samen jouw massage in kunnen plannen.

Disclaimer

Dit programma is bedoeld om Ayurveda op jezelf toe te passen en niet als opleidingstool tot Ayurvedisch therapeut. Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van Westerse medische adviezen. Als je twijfelt of dit programma geschikt is voor jou, raad ik je aan eerst contact te zoeken met jouw behandelend arts. Daniëlle is een Food & Lifestyle coach en geen arts. Voor medische aandoeningen die buiten haar werkgebied vallen zal ze doorverwijzen naar een Ayurvedisch arts, als een consult daar niet al in het aangeschafte programma zit. Behaalde resultaten zijn afhankelijk van jouw huidige staat van disbalans en actieve en consequente opvolging van de gegeven adviezen. Daniëlle kan geen garanties geven dat deelname aan het programma alle (gezondheids)klachten binnen 9 weken verhelpt.