Een intensieve healing en day retreat in één.  Voor als je al wat verder op je spirituele pad bent.

Healer’s Me-Treat

Een intensieve healing en day retreat in één. 
Voor als je al wat verder op je spirituele pad bent.

Lieve healer, je kunt niet uit een leeg glas schenken.

Loop jij al wat langer op je spirituele pad en heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat? Je wilt meer met je spiritualiteit doen en je eigen helende kwaliteiten verder ontwikkelen, maar weet niet precies hoe. Waarschijnlijk ben jij iemand die veel geeft. Van je tijd, je aandacht, je liefde. Misschien zelfs van je helende gaven.

Wanneer was de laatste keer dat je zoveel aan jezelf gaf?

Een moment van bezinning. Een moment van rust. Een moment om op te laden en belangrijke keuzes te maken.

Bij een Healers Me-treat draait de hele dag alleen om jou. Om jouw eigen healing en hoe jij verder gaat op jouw spirituele pad en in je bedrijf.

Ik heb deze intensieve healing ontworpen om jou nog beter in contact te brengen met je eigen intuïtie en helende vermogens. Het is een dag waarop ik de meest helende plekken van mijn Amsterdam met jou deel. Geheime stadspareltjes die niet veel mensen kennen. Een dag waarop ik jou vertroetel met een lekkere, gezonde, vegetarische lunch, je een prachtige sound healing gaat ervaren en ik je de hele dag met schoonheid omring. Maar vooral een dag waarin we alle tijd en rust nemen voor jou.

Tijdens deze Healers Me-Treat deel ik het meest waardevolle dat ik heb met je. Mijn volledige aandacht en liefde!

Een Healer’s Me-treat duurt van 10:00 tot 16:00 uur en bestaat uit:

Een coachingsessie inclusief tarotlegging

Een op maat gemaakte Crystal Energy Boost.

Een persoonlijke Crystal Channeling

Een heerlijke vegetarische lunch

Mijn unieke 12 maanden tarot reading om een heel jaar vooruit te plannen.

Een prachtige en krachtige privé sound healing.

Een goodie bag met een aantal van mijn favoriete healing tools.

Onbeperkt thee en healthy snacks

Heel de dag voor jou!

In tegenstelling tot andere eendaagse retreats of spirituele workshops, werk ik exclusief met jou in plaats van in een groep. Zo kunnen we lekker de diepte in gaan en heb ik alle tijd en aandacht voor jou.

Een Healer’s Me-Treat is speciaal voor jou:

Als je graag de diepte in wilt gaan op jouw spirituele reis.

Als je jouw helende kwaliteiten wilt versterken.

Als je jouw intuïtie een boost wilt geven.

Als je altijd geeft en moeilijk durft te ontvangen.

Als je van schoonheid en heerlijk eten houdt.

Als je een spirituele quantum sprong wilt maken.

Als je voelt dat je tegen een (spirituele) burn out aan zit en niet op wilt branden.

Jij vertrekt aan het eind van de dag met:

Antwoord op vragen over jouw eigen healingspad en bedrijf.

Een op maat gemaakte crystal chakra body lay-out.

1 jaar lang toegang tot 7 van mijn unieke geleide crystal chakra meditaties

En natuurlijk jouw mooie goodie bag met mijn favoriete healing tools.

Wat anderen zeggen

“Ik maak een diepe buiging voor jouw prachtige ziel!

De hele dag met Daniëlle doorbrengen was heel speciaal. Het was een dag vol nieuwe inzichten, groei, humor, tranen en soul food. Maar vooral een dag gevuld met liefde. Ik sta perplex over de positieve effecten die haar werk op mijn leven heeft. Ze helpt mij los te laten, me herinneren wie ik echt ben en opbloeien en ik raad haar van harte aan als healer.

We hebben allemaal zelfzorg nodig en Daniëlle heeft door de combinatie van werken met kristallen, heerlijk eten en haar liefde en intuïtie dit tot een hogere kunst verheven. Ik dank haar van harte voor deze prachtige reis.”

Dimphna

Zo bereid je je voor:

1. Schrijf 1 tot 5 vragen die je over je spiritueel pad of bedrijf hebt op.

2. Mail mij om een afspraak te maken voor jouw gratis kennismakingsgesprek.

3. Plan je ME-TREAT in jouw agenda en begin alvast te genieten van de voorpret.

MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Zo bereid je je voor:

1. Schrijf 1 tot 5 vragen die je over je spiritueel pad hebt op.

2. Mail mij om een afspraak te maken voor jouw gratis kennismakingsgesprek.

3. Plan je HELENDE Dag in jouw agenda en begin alvast te genieten van de voorpret.

MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN