Een intensieve healing en day retreat in één.  Voor als je al wat verder op je spirituele pad bent.

Heel de dag Healing

Een intensieve healing en day retreat in één. 
Voor als je al wat verder op je spirituele pad bent.

Ben jij een healer?

Loop jij al wat langer op je spirituele pad en heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat? Je wilt meer met je spiritualiteit doen en je eigen helende kwaliteiten verder ontwikkelen, maar weet niet precies hoe. Waarschijnlijk ben jij iemand die veel geeft. Van je tijd, je aandacht, je liefde. Misschien zelfs van je helende gaven.

Wanneer was de laatste keer dat je zoveel aan jezelf gaf?

Een moment van bezinning. Een moment van rust. Een moment om op te laden en belangrijke keuzes te maken.

Een He(e)le Dag die alleen om jouw healing draait en hoe jij verder gaat op jouw spirituele pad.

Ik heb deze intensieve healing ontworpen om jou nog beter in contact te brengen met je eigen intuïtie en helende vermogens. Het is een dag waarop ik de meest helende plekken van mijn Amsterdam met jou deel. Geheime stadspareltjes die niet veel mensen kennen. Een dag waarop ik jou vertroetel met een lekkere, gezonde, vegetarische lunch, je een prachtige sound healing gaat ervaren en ik je de hele dag met schoonheid omring. Maar vooral een dag waarin we alle tijd nemen voor jou en ik in alle rust jouw vragen over healing beantwoord.

Deze He(e)le Dag deel ik het meest waardevolle dat ik heb met je.
Mijn kennis over healing, mijn volledige aandacht en mijn liefde!

Een HEEL de dag Healing duurt van 10:00 tot 15:00 uur en bestaat uit:

Een tarot reading

Een op maat gemaakte Crystal Healing.

Een op maat gemaakte gechannelde intensieve helende meditatie

Een heerlijke vegetarische lunch

Mijn unieke 12 maanden tarot reading om een heel jaar vooruit te plannen.

Een goodie bag met een aantal van mijn favoriete healing tools.

Onbeperkt thee en healthy snacks

Heel alleen of samen?

In tegenstelling tot andere day retreats of workshops werk ik exclusief met jou, of met jou en een vriendin of partner, in plaats van in een groep. Zo kunnen we lekker de diepte in gaan en heb ik alle tijd en aandacht voor jou of jullie.  Als je met z’n tweetjes komt duurt de dag een uurtje langer.

Als je deze healing met z’n tweeën doet heb je de unieke gelegenheid om een crystal healing samen met mij uit te voeren. Eén van jullie ondergaat steeds de healing terwijl de ander mij assisteert. Een extreem krachtige manier om jouw helende vermogens verder te activeren en bovendien je connectie met elkaar te versterken.

HEEL de dag healing is speciaal voor:

Als je graag de diepte in wilt gaan op jouw spirituele reis.

Als je wilt weten of je helende kwaliteiten bezit en deze live wilt ervaren en versterken.

Als je jouw intuïtie een boost wilt geven.

Als je altijd geeft en moeilijk durft te ontvangen.

Als je van schoonheid en heerlijk eten houdt.

Als je jouw innerlijk licht een tandje hoger aan wilt zetten.

Als je jouw connectie met een partner of vriendin wilt versterken.

Als je een beginnende healer bent en niet op wilt branden.

Jij vertrekt aan het eind van de dag met:

Antwoord op vragen over jouw healingspad.

Een op maat gemaakte crystal chakra body lay-out.

1 jaar lang toegang tot mijn unieke 7 daagse crystal chakra video challenge

En natuurlijk jouw mooie goodie bag met mijn favoriete healing tools.

Wat anderen zeggen

“Ik maak een diepe buiging voor jouw prachtige ziel!

De hele dag met Daniëlle doorbrengen was heel speciaal. Het was een dag vol nieuwe inzichten, groei, humor, tranen en soul food. Maar vooral een dag gevuld met liefde. Ik sta perplex over de positieve effecten die haar werk op mijn leven heeft. Ze helpt mij los te laten, me herinneren wie ik echt ben en opbloeien en ik raad haar van harte aan als healer.

We hebben allemaal zelfzorg nodig en Daniëlle heeft door de combinatie van werken met kristallen, heerlijk eten en haar liefde en intuïtie dit tot een hogere kunst verheven. Ik dank haar van harte voor deze prachtige reis.”

Dimphna

Zo bereid je je voor:

1. Schrijf 1 tot 5 vragen die je over je spiritueel pad hebt op.

2. Mail mij om een afspraak te maken voor jouw gratis kennismakingsgesprek.

3. Plan je HELENDE Dag in jouw agenda en begin alvast te genieten van de voorpret.

MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Zo bereid je je voor:

1. Schrijf 1 tot 5 vragen die je over je spiritueel pad hebt op.

2. Mail mij om een afspraak te maken voor jouw gratis kennismakingsgesprek.

3. Plan je HELENDE Dag in jouw agenda en begin alvast te genieten van de voorpret.

MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN