Een privé Crystal Workshop & Sale
helemaal alleen voor jou en je vrienden!

Online of in mijn gezellige Kristallenpaleisje in Amsterdam

Boek jouw eigen privé Crystal Experience, waarin je alles leert over jouw droomkristallen, en ze nog direct kunt aanschaffen ook!
Na het enorme succes van mijn Instagram Crystal Live Sales voor Lichtwerkers, bied ik nu exclusieve privé Crystal Workshops & Sales aan. Speciaal voor kleine, intieme groepen.

Wat te verwachten?

Verwacht de hoogste kwaliteit, High Frequency kristallen die ethisch zijn gewonnen op toplocaties zoals Brazilië, Zuid-Afrika en Madagaskar. Als Crystal Healer ben ik heel erg kieskeurig en koop ik alleen kristallen in waar ik zelf mee zou werken. Jij krijgt dus het beste van het beste, zowel qua FREQUENTIE als LOOKS.

Wat mijn Crystal Experiences extra bijzonder maakt is mijn live kristallen reiniging en blessing ceremonie. Zo weet je zeker dat je stralende, schone kristallen koopt die vol positieve energie zitten. Ook deel ik heel veel Kristal pro tips over hoe ik als Crystal healer met kristallen werk en mogen jullie mij natuurlijk al jullie vragen stellen.

Dit maakt jouw crystal event tot een toffe combinatie van een inspirerende Pro Crystal workshop met de leukste en meest persoonlijke shopping spree ever! Zoveel leuker dan winkelen in een kristal winkel of webshop!

Hoe werkt een privé Kristal workshop en verkoop?

Zoek tussen de 4 en 10 van je meest kristal aanbiddende vrienden bij elkaar

Plan een datum met mij door mij een mailtje te sturen

Stuur mij de namen en e-mail adressen van iedereen die zal deelnemen door en ik stuur jullie, een paar dagen voor jullie event, een Zoom-link (of mijn adresgegevens).

Jullie kunnen, als je dat zou willen, bij wijze van het event zelfs in je pyjama online volgen. Of kom gezellig met je groepje naar mijn huis. Ik verzorg geen Crystal Events op locatie voor particulieren.

Na het event verzamel ik alle aanwezigen hun contactgegevens en stuur ik de facturen, die graag binnen 24 uur moeten worden betaald.

Als het event bij mij thuis plaatsvindt kan betaling ook contant of per pin.

Zodra ik jullie betaling heb ontvangen pak ik de kristallen liefdevol in zet ze op de post. Afhankelijk van jullie keuze, of naar één centraal adres (hiermee bespaar je verzendkosten), of naar het individuele adres van elke deelnemer.

Als extra bonus krijgt iedereen na afloop gratis toegang tot mijn mini online les over hoe het beste de nieuwe kristallenschatjes schoon te houden en op te laden.

Met welke kosten, naast de kristalprijzen, moet je rekening houden?

Jouw groep betaalt een basisbedrag van € 199 voor een event van 90 minuten. Als jullie totale aankoopbedrag boven de € 500 ligt, breng ik mijn tijd niet in rekening en hoef je het basisbedrag niet te betalen.

Ik zal de kristalpakketten opsturen tegen extra verzendkosten. Binnen Nederland ligt dit meestal tussen de € 4,50 en € 6,75.

Jullie kunnen besparen op verzendkosten als ik alle kristallen naar één adres kan opsturen, en iedereen haar persoonlijk pakket op die centrale locatie ophaalt. Maar het versturen van de pakketten naar elk afzonderlijk adres is voor mij ook geen probleem.

Ik kan je informeren over verzendkosten buiten Nederland als ik weet naar welk land de kristallen verzonden moeten worden.

Ik en mijn prachtige kristallen wachten op je!