Een privé Crystal Sale
helemaal alleen voor jou en je vrienden!

Online of in mijn gezellige Kristallenpaleisje in Amsterdam

Boek jouw eigen privé Crystal Shopping Extravaganza en vind jouw droomkristallen.
Na het enorme succes van mijn Instagram Crystal Sales voor Lichtwerkers, bied ik nu exclusieve privé Crystal Sales aan, speciaal voor jou en een kleine groep vrienden.

Wat te verwachten?

Verwacht de hoogste kwaliteit, High Frequency kristallen die ethisch zijn gewonnen op toplocaties zoals Brazilië, Zuid-Afrika en Madagaskar. Als Crystal Healer ben ik heel erg kieskeurig en koop ik alleen kristallen in waar ik zelf mee zou werken. Jij krijgt dus het beste van het beste, zowel qua FREQUENTIE als LOOKS.

Wat mijn Crystal Sales extra bijzonder maakt is dat ik, aan het begin van elke sale, live de kristallen reinig en bless. Zo weet je zeker dat je stralende, schone kristallen koopt die vol positieve energie zitten. Ook deel ik tijdens de sale heel veel over hoe ik als healer met de kristallen werk en mag je mij je vragen stellen.

Dit maakt jouw privé sale tot een toffe combinatie van een inspirerende Crystal workshop van een Pro met de leukste en meest persoonlijke shopping spree ever!

Hoe werkt een privé Kristalverkoop?

Zoek tussen de 4 en 10 van je meest kristal aanbiddende vrienden bij elkaar

Plan een datum met mij door mij een mailtje te sturen

Stuur mij de namen en e-mail adressen van iedereen die zal deelnemen door en ik stuur jullie, een paar dagen voor jullie privé Sale, een Zoom-link (of mijn adresgegevens).

Jullie kunnen, als je dat zou willen, de sale zelfs in je pyjama volgen door een online Zoom Sale te boeken. Of kom gezellig met je groepje naar mijn huis. Ik verzorg geen Crystal Sales op locatie.

Na de verkoop verzamel ik alle aanwezigen hun contactgegevens en stuur ik de facturen, die graag binnen 24 uur moeten worden betaald.

Als de sale bij mij thuis plaatsvindt kan betaling ook contant of per pin.

Zodra ik jullie betaling heb ontvangen pak ik jullie kristallen liefdevol in zet ze op de post. Afhankelijk van jullie keuze of naar één centraal adres (hiermee bespaar je verzendkosten) of naar het individuele huisadres van elke deelnemer.

Als extra bonus krijgt iedereen na afloop gratis toegang tot mijn mini online les over hoe het beste de nieuwe kristallenschatjes schoon te houden en op te laden.

Met welke kosten, naast de kristalprijzen, moet je rekening houden?

Jouw groep betaalt een basis organisatietarief van € 111 voor een sale van 90 minuten. Als jullie totale aankoopbedrag boven de € 500 ligt, breng ik mijn tijd niet in rekening en hoef je de € 111 niet te betalen.

Ik zal de kristalpakketten opsturen tegen extra verzendkosten. Binnen Nederland ligt dit meestal tussen de € 4,50 en € 6,75.

Jullie kunnen besparen op verzendkosten als ik alle kristallen naar één adres kan opsturen, en iedereen haar persoonlijk pakket op die centrale locatie ophaalt. Maar het versturen van de pakketten naar elk afzonderlijk adres is voor mij ook geen probleem.

Ik kan je informeren over verzendkosten buiten Nederland als ik weet naar welk land de kristallen verzonden moeten worden.

Ik en mijn prachtige kristallen wachten op je!