2023 Tarot & Crystal Forecast

ONLINE OF IN PERSON

ZULLEN WE SAMEN KIJKEN NAAR WAT JIJ VAN  2023 KUNT VERWACHTEN? BOEK JOUW PRIVE READING!

HET IS WEER TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!
SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER  2022 &  JANUARI 2023!

HET IS WEER TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!

SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2022 & JANUARI 2023!

We leven in spannende tijden waarin enorm veel van ons incasserings- en aanpassingsvermogen wordt gevraagd. Je kunt van te voren niet alles plannen, maar het kan wel helpen om te weten wat je qua energie in jouw leven kunt verwachten in het jaar dat voor je ligt.
Als je weet op welke thema’s jij je moet richten, waar je uitdagingen liggen en welke energie jou in 2023 zal ondersteunen, heb je een voorsprong en wordt manifesteren wat je wel wilt makkelijker.

NIEUW! GRATIS COMMUNITY READING OP ZONDAG 18 DECEMBER OM 11:00 UUR!

Dit jaar zal ik wederom een gratis algemene Tarot & Crystal Energy Forecast geven, waarin we samen kijken naar wat we collectief energetisch van het jaar voor ons mogen verwachten. Meld je daar gratis voor aan via onderstaande button!

Wat voor jaar was 2022 voor jou en wat kun je van 2023 verwachten?

In 2022, een numerologisch 6 jaar, draaide om verantwoordelijkheid, acceptatie, relaties en een fijne thuisbasis. We gaan in 2023 collectief een 7 jaar in waarin de focus komt te liggen op “inner work”. De afgelopen paar jaar hebben ons veranderd. Het ging vaak zo snel dat we niet eens goed door hadden hoe we zijn veranderd. In een 7 jaar nemen we de tijd om naar binnen te keren om te ontdekken wie we nu zijn en wat nu belangrijk is voor ons.

Maar nog belangrijker dan de collectieve vibratie is wat voor jaar het voor jou persoonlijk gaat worden. Ik help je graag om dat samen uit te zoeken.

Hoe gebruik je jouw energie het beste in 2023?

Ik gebruik eeuwenoude wijsheid uit de TAROT, de  NUMEROLOGIE en de KRISTALLEN-Wereld om je te helpen een duidelijk beeld te krijgen van waar je kostbare ENERGIE volgend jaar het meest effectief zal zijn, welke UITDAGINGEN je kunt verwachten en waar je je grootste STEUN zult vinden. Met behulp van een 12-kaart Tarotlegging waarin elke kaart een maand van het jaar vertegenwoordigt, krijg je een gedetailleerde ENERGIEVOORSPELLING voor dit prachtige jaar voor je. Ook leg ik je uit wat jouw persoonlijk numerologisch jaar voor jou betekent. Tot slot trekken we een Crystal Oracle-kaart met de belangrijkste boodschap waar jij je het komende jaar op kunt richten.

De 2023 readingen zijn zowel online als in person te boeken.

Wat kun je verwachten?

Een sessie van 60 minuten met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

Een legging van 12 tarotkaarten die elk een maand van het jaar vertegenwoordigen.

Een Crystal Oracle-kaart met jouw persoonlijke boodschap voor 2023.

Jouw numerologisch levenscycluscijfer voor 2023 om jouw energie nog sterker te kunnen richten.

De energievoorspelling voor elke maand van het jaar die jouw informatie geeft over wanneer jouw energie hoog zal zijn, wanneer het juiste moment is om actie te ondernemen en wanneer het het beste is om even niets te doen, te plannen, af te wachten of te rusten.

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBERE  & JANUARI 2023!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten online Zoom video call of persoonlijke sessie

Investering € 111,-

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2022  & JANUARI 2023!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten online What’s app video call of in person sessie

Investering € 111,-

Wie ben ik?

Ik ben Daniëlle. TAROT Coach en gecertificeerde Pro Crystal Healer. Ik werk al meer dan tien jaar met de tarot om mijn klanten te helpen hun energie te focussen, hun intenties duidelijk te maken en hun verborgen obstakels te ontdekken. Ik help je graag ontdekken hoe je het meeste uit het spannend jaar dat voor ons ligt kunt halen!

Veel liefs,

Daniëlle