2021 Tarot & Crystal Forecast

WORDT 2021 DE OFFICIËLE START VAN HET WATERMAN TIJDPERK? EN WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

HET IS TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!
SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN JANUARI 2021!

HET IS TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!

SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN JANUARI 2021!

Nieuwjaarsresoluties zijn zo passé! Meestal werken ze gewoon niet. Je begint vol goede moed en opgewonden op 1 januari. Maar tegen Maart ben je ze meestal alweer vergeten.
Veel effectiever is weten hoe jij je energie het beste kunt gebruiken om te creëren wat je het diepste wenst in het jaar voor je. Als je weet op welke thema’s jij je moet richten, waar je uitdagingen liggen en welke energie jou in 2021 zal ondersteunen, krijg je een voorsprong en kun je een “Meester-Manifestor” worden.

2020 was een intens jaar. wat kun je van 2021 verwachten?

Vorig jaar schreef ik hier dat 2020 een bewogen jaar zou worden. Een jaar van grote transformatie. Ik had niet kunnen dromen hoe groot en impactvol deze transformatie zou zijn! We hebben restrictie en beperking ervaren zoals nooit te voren en angst vierde hoogtij. 2021 wordt een heel ander soort jaar. Dit jaar draait om vrijheid, individuele maar ook collectieve vrijheid. De waterman thema’s Egalité, Fraternité, Liberté, of te wel Gelijkheid, Broederschap en Vrijheid, staan dit jaar centraal. Nu, meer dan ooit, geldt het gezegde “Samen staan we sterk.” en wordt het belangrijk om, niet alleen onszelf, maar het hele collectief naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen.

Hoe gebruik je jouw energie het beste in 2021?

Ik gebruik eeuwenoude wijsheid uit de TAROT en de KRISTALLEN-Wereld om je te helpen een duidelijk beeld te krijgen van waar je kostbare ENERGIE volgend jaar het meest effectief zal zijn, welke UITDAGINGEN je kunt verwachten en waar je je grootste STEUN zult vinden. Met behulp van een 12-kaart Tarotlegging waarin elke kaart een maand van het jaar vertegenwoordigt, krijg je een gedetailleerde ENERGIEVOORSPELLING voor dit prachtige jaar voor je. Tot slot trekken we een Crystal Oracle-kaart met de belangrijkste boodschap waar jij je het komende jaar op kunt richten.

Wat kun je verwachten?

Een sessie van 60 minuten met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

Een legging van 12 tarotkaarten die elk een maand van het jaar vertegenwoordigen.

Een Crystal Oracle-kaart met jouw persoonlijke boodschap voor 2021.

Jouw numerologisch levenscycluscijfer voor 2021 om jouw energie nog sterker te kunnen richten.

De energievoorspelling voor elke maand van het jaar die jouw informatie geeft over wanneer jouw energie hoog zal zijn, wanneer het juiste moment is om actie te ondernemen en wanneer het het beste is om even niets te doen, te plannen, af te wachten of te rusten.

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN JANUARI 2021!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten What’s app video call of persoonlijke sessie

Investering € 60,-

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN JANUARI 2021!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten What’s app video call of persoonlijke sessie

Investering € 60,-

Wie ben ik?

Ik ben Daniëlle. TAROT Coach en gecertificeerde Pro Crystal Healer. Ik werk al meer dan tien jaar met de tarot om mijn klanten te helpen hun energie te focussen, hun intenties duidelijk te maken en hun verborgen obstakels te ontdekken. Ik help je graag ontdekken hoe je het meeste uit het spannend jaar dat voor ons ligt kunt halen!

Veel liefs,

Daniëlle