2020 Tarot & Crystal Forecast

HET IS TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!
SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2019 & JANUARI 2020!

HET IS TIJD VOOR EEN EXTRA SPECIALE TAROTLEZING!

SESSIES ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2019 & JANUARI 2020!

Nieuwjaarsresoluties zijn zo passé! Meestal werken ze gewoon niet. Je begint vol goede moed en opgewonden op 1 januari. Maar tegen Maart ben je ze meestal alweer vergeten.
Veel effectiever is weten hoe jij je energie het beste kunt gebruiken om te creëren wat je het diepste wenst in het jaar voor je. Als je weet op welke thema’s jij je moet richten, waar je uitdagingen liggen en wat je in 2020 zal ondersteunen, krijg je een voorsprong en kun je een “Meester-Manifestor” worden.

2020 is niet zomaar een jaar, maar het begin van een compleet nieuw DECENNIUM!

Dit jaar gebeurt er veel in de sterren. Om te beginnen hebben we 6 in plaats van de gebruikelijke 3 of 4 eclipsen! In de astrologische gemeenschap is dit A BIG DEAL! Rondom Eclipsen gebeuren vaak onverwachtse dingen. Als je later op deze gebeurtenissen terugkijkt zijn het de dingen die je levensloop hebben veranderd. Eclipsen hebben 2 maanden voor en 2 maanden na de daadwerkelijke eclipsedatum impact. Met zoveel eclipsen in één jaar zullen we dus in feite het hele jaar door hun effecten kunnen voelen en belooft het een bewogen jaar te worden. Astrologen zeggen dat 2020 een jaar van grote transformatie kan worden.

Maar hoe gebruik je jouw energie het beste in 2020?

Ik gebruik eeuwenoude wijsheid uit de TAROT en de KRISTALLEN-Wereld om je te helpen een duidelijk beeld te krijgen van waar je kostbare ENERGIE volgend jaar het meest effectief zal zijn, welke UITDAGINGEN je kunt verwachten en waar je je grootste STEUN zult vinden. Met behulp van een 12-kaart Tarotlegging waarin elke kaart een maand van het jaar vertegenwoordigt, krijg je een gedetailleerde ENERGIEVOORSPELLING voor dit prachtige jaar voor je. Tot slot trekken we een Crystal Oracle-kaart met de belangrijkste boodschap waar jij je het komende jaar op kunt richten.

Wat kun je verwachten?

Een sessie van 60 minuten met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

Een legging van 12 tarotkaarten die elk een maand van het jaar vertegenwoordigen.

Een Crystal Oracle-kaart met jouw persoonlijke boodschap voor 2020.

Jouw numerologisch levenscycluscijfer voor 2020 om jouw energie nog sterker te kunnen richten.

De energievoorspelling voor elke maand van het jaar die jouw informatie geeft over wanneer jouw energie hoog zal zijn, wanneer het juiste moment is om actie te ondernemen en wanneer het het beste is om even niets te doen, te plannen, af te wachten of te rusten.

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2019 en JANUARI 2020!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten Skype of persoonlijke sessie

Investering € 60,-

Praktische informatie

DEZE LEZING IS ALLEEN BESCHIKBAAR IN DECEMBER 2019 en JANUARI 2020!

Perfect en persoonlijk cadeau voor de feestdagen!
60 minuten Skype of persoonlijke sessie

Investering € 60,-

Wie ben ik?

Ik ben Daniëlle. TAROT Coach en gecertificeerde Pro Crystal Healer. Ik werk al meer dan tien jaar met de tarot om mijn klanten te helpen hun energie te focussen, hun intenties duidelijk te maken en hun verborgen obstakels te ontdekken. Ik help je graag ontdekken hoe je het meeste uit het eerste jaar van dit nieuwe decennium kunt halen!

Veel liefs,

Daniëlle