Tarotlegging

Soms moet je een belangrijke beslissing nemen. Eén die een grote impact op je leven kan hebben.
Is nu het juiste moment om naar het buitenland te verhuizen om bij de grote liefde van je leven te zijn? Blijf je in deze baan die je wel zekerheid biedt maar de levenslust uit je zuigt? Of soms lukt het maar niet om te stoppen met het herhalen van destructieve patronen.
Hoe vaak je jezelf ook niet belooft om dingen anders te gaan doen.

Hoe kan de tarot je helpen om helderheid te krijgen over jouw belangrijke levensvragen?

Als je antwoord zoekt op belangrijke vragen kun je makkelijk rondjes in je hoofd blijven draaien. Vooral als je hoofd en hart het maar niet eens kunnen worden met elkaar. Je vindt het moeilijk om je intuïitie goed te horen en voelt je verward. Op zulke momenten kan de tarot je helpen.

Wat kun je verwachten van een tarotlegging met mij?

De Tarot vertelt je niet wat je moet doen, maar brengt je op een directe en heldere manier weer in contact met je eigen innerlijke wijsheid.
Mijn talent is om jouw energie rondom je vraag intuïtief aan te voelen, objectief te zijn en je de eerlijke waarheid te vertellen.
Je zal versteld staan over hoe je perspectief op, een voor jou belangrijke kwestie, in een sessie van 60 minuten kan veranderen.
Hierdoor stroomt je energie weer vrijer, waardoor je nu toegang hebt tot oplossingen die daarvoor buiten je bereik bleven.

Ik doe er alles aan om een veilige omgeving te creeëren waardoor jij je kunt onstpannen en lekker jezelf kan zijn.
Maar ik blijf ook graven tot we tot de kern van het probleem komen. En die is soms anders dan jij zou verwachten.

Wat anderen zeggen

“De tarotlezing met Daniëlle was zo ontzettend bijzonder, een ervaring die niet volledig in woorden uitgedrukt kan worden. Maar de woorden die ik er wel aan kan geven zijn speciaal, verhelderend, bemoedigend, vertrouwd, inspirerend en verrijkend. Een ervaring die ik iedereen van harte gun en aanraad!

Mirjam

“Daniëlle, je hebt en bent een bijzonder talent. Je hebt me zoveel inzicht, ruimte en rust gebracht. En ik weet dat dit nog maar het begin is. Namens mezelf en de wereld zeg ik; Dank je wel! “

Raoul

“De eerste keer dat ik kennis maakte met Daniëlle was dat zo een warm bad dat ik dacht: Hier blijf ik en ga nooit meer weg! Tijdens de tarotsessie dacht ik alleen maar: Dit kan niet! Ze heeft vast op mijn facebook gekeken of zo. Ze had het zo goed met die kaarten dat ik echt gechoqueerd was.”

Caro

“Daniëlle is een intuïtief en wijs mens bij wie ik me heel veilig voel. Professioneel en warm. Haar tarot sessies zijn ware cadeautjes waarin ze door haar sterke intuïtie, wijsheid en zachtheid precies de vinger op de zere plek legt. Haar interpretatie van de tarot is scherp en helder, en ik vertrek altijd in korte tijd met diepe inzichten.“

Fleur

Praktische informatie

Tarotleggingen duren 60 minuten en vinden online via Zoom of face to face in Amsterdam plaats. Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je sessie te boeken.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie die kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie

Tarotleggingen duren 60 minuten en vinden online via Skype of face to face in Amsterdam plaats. Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig. Na aanschaf krijg je toegang tot mijn online agenda om je sessie te boeken.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie die kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Crystal Clear Healing

Wil je in één sessie kennismaken met de Tarot én kristallen? Dan is een Crystal Clear healing een geweldige keus.
In deze healing gebruiken we de inzichten uit jouw tarotsessie om balancerende kristallen uit te kiezen voor de aansluitende crystal healing.

EEN ECHTE POWER SESSIE WAAR JE MET KRACHTIGE EN WAARDEVOLLE INZICHTEN UIT KOMT!